Bérdaruzás

Kezdőlap Bérdaruzás – Darus gépjármű bérlés

BÉRDARUZÁS - DARU BÉRLÉS

  • Nagyobb óraszámok esetén kedvezmények!
  • Kiszállás Vác és szomszédos települések esetén: 20 000 Ft + ÁFA / alkalom.
  • Bérdaruzás bérleti díj 20.000 Ft+Áfa /óra (Egész órát számolunk és minden megkezdett óra számlázásra kerül.)
  • Távolabbi települések esetén, árajánlat alapján.
  • Éjszakai, hétvégi munkavégzésre plussz költségeket nem számítunk fel! 
  • Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Darus gépjármű bérlés

Vannak dolgok, melyeket nem igazán lehet hagyományos módszerekkel szállítani méretükből és súlyukból kifolyólag. Ha például egy mobil konténert, garázst vagy egyéb méretes épületet, vagy egyéb dolgot kéne platóra emelni és szállítani, ahhoz egy darus gépjárműre lesz szükség. Cégünknél a darus gépjármű bérlés online elvégezhető. Magyarországon bármilyen helyszínre biztosítunk darus gépjárművet, mely rengeteg különböző célra használható. Ha komoly terheket kell megmozgatni, platóra emelni, akkor a félmegoldás szóba sem jöhet, ugyanis életveszélyes. Válassza inkább Ön is darus autó bérlés szolgáltatásunkat és elérhető áron biztosítunk egy minőségi darus gépjárművet, továbbá a kívánt munkálatokban is rendelkezésre állunk.

Weboldalunkon megtalálja árainkat helyszíni anyagmozgatásra és szállítással egybekötött daruzásra is. Ezen felül szolgáltatásaink között szerepel az építőipari áruszállítás, zsalu anyagok és nehéz építőanyagok szállítása, továbbá ipari berendezések, kerítéselemek, oszlopok, villanyoszlopok szállítása.

A darus gépjármű bérlés egy költséghatékony mód az Ön számára is, hogy nem mindennapi daruzási, anyagmozgatási feladatait könnyen elvégezze. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Bérdaruzás – Darus gépjármű bérlés
Darus teherautó
darus kisteherautó áruszállító bérlés
Darus kisteherautó
Darus önrakodós teherautó
önrakodós teherautó bérlés
Darus teherszállító jármű
darus autó bérlés