Áruszállítás

Kezdőlap Darus áruszállítás

DARUS ÖNRAKODÓ ÁRUSZÁLLÍTÁS

Az ipari, kereskedelmi egységekben gyakran előfordul, hogy bizonyos termékeket el kell szállítani az egyik telephelyről a másikra, vagy az egymástól távol lévő raktárhelyiségek között kell mozgatni. Ilyenkor biztosítani kell minden feltételt ahhoz, hogy az áru biztonságosan és sérülésmentesen elérjen a célállomásra a megadott időn belül. A gondtalan, következetlen hozzáállás a termékek sérülését okozhatja, és előidézheti a késést, bevételkiesést is. A szolgáltatásaink között a szakszerű darus önrakodó áruszállítás is szerepel, melynek során egy profi csapat gondoskodik arról, hogy a küldemények sérülésmentesen, időben érjenek a helyszínre.

Fuvar - anyagszállítás

A kapcsolatfelvétel után rövid időn belül adunk egy árajánlatot, melynek elfogadása után akár azonnal munkába tudnak állni a munkatársaink. Amennyiben a mi cégünket választja az áruszállítás elvégzésére, akkor számíthat a gyors és eredményes munkára, mellyel garantáltan elégedett lesz. A helyszínre minden esetben megfelelő méretű rakodótérrel rendelkező, igény esetén darus szállítójárműveket küldünk, melyek kiváló műszaki állapotnak örvendenek. A szállítás során minden a megbeszéltek szerint történik, nem kell aggódnia amiatt, hogy időközben valamilyen oknál fogva leáll a fuvar, vagy olyan problémák merülnek fel, melyek megoldása sok időt vesz igénybe.

A profi áruszállítás igénybevételéhez keressen fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket.

Árak: egyedi árajánlat alapján fuvarfeladat függvényében .

Áruszállítás
darus kisteherautó áruszállító
darusautó nehéz anyagszállítás önrakodó